Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen bij voetbalschool LP

Op zoek naar antwoorden? Onze veelgestelde vragen-sectie biedt uitgebreide informatie over diverse aspecten van Voetbalschool LP. Van algemene vragen over onze trainingen tot specifieke details over de aanmeldingsprocedure, we hebben de meest gestelde vragen van onze leden en geïnteresseerden verzameld. Vind hier snel en gemakkelijk de antwoorden die je nodig hebt.

Antwoorden op jouw vragen

Heb je een vraag over onze trainingen, trainers, faciliteiten of iets anders? Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met onze gedetailleerde antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Wij streven ernaar om iedere vraag zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden, zodat jij met een gerust hart kunt kiezen voor Voetbalschool LP.

FAQ

Wat is het verschil tussen de pakketten en lidmaatschappen bij Voetbalschool LP?

Onze pakketten, zoals Pakket A en Pakket B, zijn een eenmalige aankoop die je toegang geeft tot een vast aantal trainingen. Een lidmaatschap bij Voetbalschool LP biedt je de mogelijkheid om minimaal 6 maanden regelmatig te trainen met meer flexibiliteit. Lidmaatschap 1 geeft je toegang tot één training per week, terwijl Lidmaatschap 2 je de mogelijkheid biedt om twee keer per week te trainen. Na de initiële periode van zes maanden is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

Hoe werkt Lidmaatschap 1 bij Voetbalschool LP?

Met Lidmaatschap 1 kun je één keer per week trainen en deelnemen aan onze gevarieerde trainingsprogramma’s. Dit lidmaatschap is perfect voor spelers die hun vaardigheden gestaag willen ontwikkelen met regelmatige, consistente trainingssessies.

Wat biedt Lidmaatschap 2 bij Voetbalschool LP?

Lidmaatschap 2 is ontworpen voor de meer toegewijde spelers die hun training willen intensiveren door twee keer per week te trainen. Dit biedt een meer diepgaande ervaring en stelt spelers in staat om sneller vooruitgang te boeken.

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor een lidmaatschap in plaats van een pakket?

Een lidmaatschap biedt continuïteit en de mogelijkheid om op een consistente basis te trainen. Dit zorgt voor een betere ontwikkeling en vooruitgang op lange termijn. Daarnaast bieden lidmaatschappen de flexibiliteit om per maand op te zeggen na de initiële periode van zes maanden, wat ideaal is voor spelers die hun toewijding willen afstemmen op hun persoonlijke schema en doelen.

Welke pakketten biedt Voetbalschool LP aan?

We bieden diverse trainingspakketten aan, waaronder Pakket A en Pakket B. Elk pakket is ontworpen om te voldoen aan verschillende trainingsbehoeften en doelstellingen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een trainingspakket?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via ons online aanmeldformulier. Vul je persoonlijke gegevens in, kies het gewenste pakket en geef je voorkeuren aan. Na je aanmelding nemen wij contact met je op voor de verdere stappen.

Wat zijn de kosten voor het trainingstenue en het trainingspak?

Ons trainingstenue, bestaande uit een shirt, korte broek en sokken, kost €49,95. Het trainingspak, ideaal voor de winter en bestaande uit een trui en lange broek, is normaal geprijsd op €64,95, maar is momenteel beschikbaar voor een actieprijs van €59,95.

Waar vinden de trainingen plaats?

Onze veldtrainingen vinden plaats op zondag bij S.V. Ommoord van 09:00 tot 14:00 uur. Daarnaast bieden we op vrijdag zaalvoetbal aan van 17:00 tot 19:00 uur.

Hoe wordt er bij Voetbalschool LP omgegaan met spelers met specifieke behoeften zoals allergieën of blessures?

Bij Voetbalschool LP zetten we ons in voor de veiligheid en het welzijn van al onze spelers. Wij vragen ouders om eventuele specifieke behoeften of medische aandachtspunten van hun kind, zoals allergieën of blessures, door te geven bij de aanmelding, zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens de trainingen.

Wat houdt individuele aandacht bij Voetbalschool LP in?

Individuele aandacht bij ons betekent dat we elk talent herkennen en koesteren. Onze trainers focussen op de persoonlijke ontwikkeling van elke speler, door aangepaste oefeningen en gerichte coaching om ieders unieke vaardigheden te verbeteren en uit te dagen.

Hoe zijn de groepen ingedeeld tijdens de trainingen?

De groepen worden zorgvuldig samengesteld op basis van leeftijd, vaardigheid en persoonlijke doelstellingen. Dit zorgt voor een evenwichtige en stimulerende leeromgeving waarin spelers van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien.

Biedt Voetbalschool LP ook keeperstraining aan?

Ja, we bieden gespecialiseerde keeperstraining aan als onderdeel van ons trainingspakket. Deze sessies zijn ontworpen om de unieke vaardigheden en technieken die keepers nodig hebben te ontwikkelen en te verfijnen.

Kunnen spelers zich het hele jaar door aanmelden bij Voetbalschool LP?

Ja, wij accepteren aanmeldingen gedurende het hele jaar. Afhankelijk van het moment van aanmelding en beschikbare plaatsen, zullen we de beste startdatum voor de training voorstellen.

Welke maatregelen neemt Voetbalschool LP voor de veiligheid van de spelers?

Veiligheid is onze topprioriteit. We zorgen voor een veilige trainingsomgeving met gekwalificeerde trainers, en volgen strikte veiligheidsprotocollen. Dit omvat regelmatige veiligheidschecks van uitrusting en faciliteiten, evenals het volgen van de gezondheidsrichtlijnen.

Wat houdt het keeperstraject in bij Voetbalschool LP?

Het keeperstraject bij Voetbalschool LP combineert keeperstrainingen in kleine groepen onder leiding van een gespecialiseerde keeperstrainer met groepstrainingen die diverse afwerkoefeningen en wedstrijdvormen bevatten. Dit betekent dat keepers ongeveer drie keeperstrainingen per maand en één reguliere training per maand krijgen, wat hen een unieke mix van gespecialiseerde vaardigheidsontwikkeling en realistische wedstrijdsituaties biedt.

Wat maakt het keeperstraject bij Voetbalschool LP uniek?

We combineren gespecialiseerde keeperstrainingen met reguliere groepstrainingen, waardoor keepers niet alleen hun specifieke vaardigheden verbeteren, maar ook ervaring opdoen in realistische spelomgevingen. Dit holistische trainingsaanbod zorgt voor een uitgebalanceerde ontwikkeling.

Hoe vaak vinden keeperstrainingen plaats binnen het keeperstraject?

Binnen het keeperstraject bieden we ongeveer drie keeperstrainingen per maand. Deze sessies zijn speciaal ontworpen om de unieke vaardigheden van keepers te ontwikkelen en te verbeteren. Daarnaast is er ook één reguliere training per maand, waarin de keepers deelnemen aan afwerkoefeningen en wedstrijdvormen met de rest van de groep.

De Lidmaatschappen van voetbalschool LP

Lidmaatschap 1

Plezier en passie

Professionele coaching

Individuele focus

Fysieke en mentale ontwikkeling

1 keer per week trainen

Start traject

6 maanden

Lidmaatschap 2

Plezier en passie

Professionele coaching

Individuele focus

Fysieke en mentale ontwikkeling

2 keer per week trainen

Start traject

6 maanden