Trainers

De trainers van voetbalschool LP

Maak kennis met het kloppende hart van Voetbalschool LP: onze deskundige trainers. Stuk voor stuk brengen ze een rijke ervaring mee, zowel op als buiten het veld, en vormen ze de basis van onze belofte aan elke speler: een persoonlijke benadering om talent te voeden en spelvaardigheden te versterken.

Expertise en ervaring

Ons team van gediplomeerde trainers is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, ervaring en toewijding aan het voetbal. Ze zijn niet alleen coaches, maar ook mentoren die de voetbalreis van elke speler persoonlijk begeleiden. Ontdek de mensen die elke training inspireren en elke speler uitdagen om hun beste spel te spelen.

Jordan Weegman – Hoofdtrainer
Yannick Ponit – Hoofdtrainer

Ontwikkeling en groei

Bij Voetbalschool LP geloven we in de kracht van voortdurende ontwikkeling, zowel voor spelers als trainers. Onze trainers zijn continu bezig met het bijspijkeren van hun kennis en vaardigheden, zodat ze altijd de meest actuele en effectieve trainingstechnieken kunnen bieden. Dit streven naar groei zorgt ervoor dat elke sessie bij Voetbalschool LP niet alleen uitdagend en leerzaam is, maar ook plezierig en motiverend, waardoor spelers elke keer weer het veld op willen stappen met vernieuwde energie en ambitie.

De Lidmaatschappen van voetbalschool LP

Lidmaatschap 1

Plezier en passie

Professionele coaching

Individuele focus

Fysieke en mentale ontwikkeling

1 keer per week trainen

Start traject

6 maanden

Lidmaatschap 2

Plezier en passie

Professionele coaching

Individuele focus

Fysieke en mentale ontwikkeling

2 keer per week trainen

Start traject

6 maanden